Bedrijven - Stichting Kasumai Dunia

Bekijk de wereld door een andere bril

Veel bedrijven en organisaties hebben een MVO beleid en willen meewerken aan participatie. Maar dan? Er is er een mix van culturen, met elk zijn eigen normen en waarden, op de werkvloer. Daardoor ontstaan er vaak communicatie stoornissen. Door je open te stellen, onstaat er begrip, respect en samenwerking. Stichting Kasumai Dunia organiseert diverse workshops die bijdragen aan participatie op de werkvloer.

Aanbod workshops

Hieronder een aanbod van diverse workshops. Alle workshops worden gegeven door docenten/kunstenaars met ruime ervaring en expertise in coachen van teams.

Muziekenhetbreine_600x300

Muziek en het brein
De maatschappij is vol stress. We moeten van alles, presteren op het werk, sporten, netwerken via social media zijn onze dagelijkse beslommeringen. Hoe houd je je staande in een maatschappij waarin het lijkt te draaien om succes, presteren en alsmaar doorgaan? Dat blijkt moeilijk, 1 op de 7 mensen heeft last van stress of burn-out verschijnselen. Muziek kan stress verminderen. Muziek ontspant, inspireert en repareert je.

Daarom hebben wij de workshop Muziek en het brein ontwikkelt. In dit programma gaan we in op de reactie in je hersenen bij stress situaties en de positieve effecten van muziek beluisteren of maken. 

U kunt kiezen uit: 

  • een eenmalige kennismakingsworkshop van 1,5 uur.
  • een programma van vier weken, waarbij er na de kennismaking een verdieping is in de theorie en met verschillende instrumenten die je helpen bij je ademhaling en je ritme
Intercultureel_600x300

Intercultureel vakmanschap
De maatschappij wordt steeds inclusiever, mensen met diverse culturele achtergronden die hun eigen normen en waarden hanteren. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze medewerkers een thuis vinden in uw bedrijf of organisatie? Hoe kunnen we de samenwerking tussen medewerkers verbeteren zodat werkgeluk en productiviteit omhoog gaat? Arif Helpt! is een workshop intercultureel vakmanschap, waarin bewustzijn vergroot wordt en samenwerking gestimuleerd.

Afhankelijk van de wensen van de de opdrachtgever is deze interactieve workshop in een dag of in verschillende dagdelen in te plannen.

  • Er zijn meerdere mogelijkheden:
    Bij een 1-daagse workshop ligt de focus op samenwerken.
  • Bij meerdaagse workshop is er een verdieping waarbij er bewustwording wordt gecreeërd met wederzijds begrip en respect. Deze workshops hebben een muzikale afsluiting. 

Mindfullness

l

Graag komen wij langs om kennis te maken en te kijken naar mogelijkheden bij uw organisatie of bedrijf. 

of vraag vrijblijvend een offerte op via kasumai.dunia@gmail.com